Een voorproefje van de Grote Klassenstrijd van de 21e eeuw.

Opening Statement neemt je mee in de geschiedenis van de nabije toekomst, Class Warfare Forever: een molotovcocktail van schulden, onzekerheden, woningnood, kansen en luxe. Hoe ziet onze wereld eruit over 20 jaar? Iedereen gelijk of een handjevol rijk? Bestaan er nog loondiensten of is zelfs de wijkagent een ZZP’er geworden? Voedselbank of vijf gangen. Huurverhoging of vastgoedinvestering. Speedboot of fietsbarrel.

Theatervoorstelling Class Warfare Forever gaat over wat er in de wieg al is bepaald, opklimmen op de socio-economische glijbaan en in hoeverre je verantwoordelijk bent voor je eigen geluk.

door Opening Statement met Claire Bender Samir Veen Tarik Moree regie Joeri Heegstra posterbeeld Hetty de Kruijf een productie van Opening Statement Lola Luid en Cafe de Ruimte scènefotografie Annelies Verhelst met dank aan Wouter Lemm Bernadette Iseli Lotte Scholten Barbara Reijs Scott Jun en Sonja van Ojen met bijzondere dank aan Eli Rietveld die nauw betrokken was bij de conceptontwikkeling

SPEELLIJST

11 DEC ’20 – LOLA LUID – AMSTERDAM
12 DEC ’20 – LOLA LUID – AMSTERDAM
16 JAN ’21 – LOLA LUID – AMSTERDAM
17 JAN ’21 – LOLA LUID – AMSTERDAM
19 JAN ’21 – LOLA LUID – AMSTERDAM
20 JAN ’21- LOLA LUID – AMSTERDAM
21 JAN ’21 – LOLA LUID – AMSTERDAM